AcasăNewsDoi romani au mers la spital, de teama Zika, dupa o calatorie...

Doi romani au mers la spital, de teama Zika, dupa o calatorie in strainatate

In contextul in care temerile in privinta raspandirii virusului Zika, transmis preponderent prin intepatura de tantar si pentru care nu au fost gasit, inca, un leac, cresc pe zi ce trece, doi soti din Brasov au mers la medic, pentru a se asigura ca nu risca sa se imbolnaveasca.

Mai precis, din cate s-a aflat in cursul diminetii, cei doi parteneri de viata au plecat in strainatate, in urma cu ceva saptamani, intr-o calatorie intr-un taram de vis- Republica Dominicana. Doar ca, la intoarcere, cel mai probabil speriati si de vestile care au tot circulat in spatiul public in ultimele zile, in privinta raspandirii Zika, s-au temut ca ar fi putut fi infectati cu virusul respectiv.

Asa ca s-au lasat pe mana specialistilor de la „Matei Bals”, unitatea spitaliceasca specializata in astfel de probleme medicale. Si unde au mai scapat de temeri. Pentru ca, din cate a precizat purtatorul de cuvant al spitalului mentionat, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, suspiciunea in cazul celor doi soti este foarte redusa. „Au dorit un consult pentru a vedea daca este posibil sa fi fost infectati cu virusul Zika su nu. Suspiciunea de Zika este foarte, foarte mica. De altfel, a trecut o luna si ceva de cand s-au intors din Republica Dominicana”, a explicat reprezentantul Institutului „Matei Bals”.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger