AcasăNewsDoi romani, arestati in Cipru, dupa ce in masina lor au fost...

Doi romani, arestati in Cipru, dupa ce in masina lor au fost descoperite 7.500 de pastile, posibil ecstasy

Doi romani, unul in varsta de 46 ani si fiul acestuia, de 24 ani, au fost arestati, sambata, pentru o perioada de sapte zile. Pe numele celor doi au fost emise mandate, de un tribunal din Nicosia, dupa ce in urma unei perchezitii in masina in care se aflau au fost descoperite 7.500 de pastile care ar putea fi ecstasy.

Alaturi de cei doi romani a mai fost retinut si un cipriot in varsta de 29 de ani. Seful echipei antidrog, Stelios Sergides, a declarat ca agentii au actionat in baza unui pont potrivit caruia trei barbati urmau sa transporte cu masina de la Larnaca la Nicosia un numar mare de pastile de ecstasy, relateaza Cyprus Mail, in editia de duminica.

In urma unui control, oamenii legii au descoperit, intr-adevar, in portbagaj doua genti cu 7.500 de pastile de ecstasy, cei trei suspecti fiind arestati.

In urma unor perchezitii, politia a descoperit un pistol in casa romanului de 24 de ani. Toti cei trei suspecti se declara nevinovati, investigatiile urmand sa continue pentru a determina daca au avut sau nu complici.

Foto: cyprus-mail.com

author avatar
Alina Costache
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger