AcasăNewsDoi romani ar fi fost rapiti in India. Celula de criza la...

Doi romani ar fi fost rapiti in India. Celula de criza la MAE – VIDEO

(foto: captura video)

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a constitutit o celula de criza, pentru a lamuri situatia a doi cetateni romani despre care s-a spus ca ar fi fost rapiti in India. Reprezentantii firmei ai carei angajati erau cei doi barbati au anuntat ca acestia ar fi fost retinuti „ca urmare a unor neintelegeri de ordin comercial”, in statul Kerala.

(foto: captura video)

Imediat ce au fost primite informatiile cu privire la o posibila rapire sau sechestrare a unor cetateni romani, la MAE fost activata o celula de criza, a precizat, joi, Robert Cazanciuc, secretar general a Ministerului de Externe.

Informatiile privind o posibila rapire au fost comunicate oficialilor Ambasadei Romaniei din India in cursul zilei trecute. Primele date primite de catre Ambasada romaneasca de la New Dehli nu au fost, insa, confirmate. „Ieri (joi-n.r) Ambasada romana de la New Dehli a fost anuntata ca doi cetateni au retinuti pe un aeroport din sudul Indiei. Ambasada a verificat aceasta informatie, nu s-a confirmat niciun fel de date. In cursul aceleiasi zile, un alt reprezentant al aceleiasi firme a revenit cu alta informatie -e vorba de retinere de persoane fizice, ca urmare a unor neintelegeri de ordin comercial. Ambasada Romaniei la New Dehli a anuntat imediat centrala MAE”, a explicat Cazanciuc.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger