AcasăNewsDoi rockeri bulgari candideaza la presedintie

Doi rockeri bulgari candideaza la presedintie

Vocalistul si „claparul” formatiei Hipodil vor sa ajunga presedintele si vicepresedintele Bulgariei. Pana acum, constituie cea mai excentrica pereche de candidati.

Vitkov (stanga) si Mitov spera ca bulgarii sa voteze cu „formatia” lor daca s-au saturat de coruptie

Svetlio  Vitkov si Ventislav Mitov sunt cunoscuti mai mult pentru cantecele obscene, dintre care melodia „Ma doare-cur!”  este un hit. Totusi, cand vine vorba de tara, cei doi rockeri sunt seriosi. Campania lor, „Un presedinte cautand Bulgaria”, a debutat pe internet, pentru ca, spun cei doi, spoturile electorale pentru televiziuni sunt prea scumpe. Ei au reusit sa colecteze peste 10.000 de semnaturi, cat era necesar sa inregistreze candidatura. Nu le-a fost deloc greu pentru ca formatia lor are zeci de mii de fani. Si multi bulgari cred ca cei doi pot fi acuzati de orice, numai de afaceri murdare nu, fiind chiar singurii candidati corecti din acest punct de vedere.

„Miscarea” lor poate avea succes, dupa modelul Partidului „Cei mai buni” din Islanda, care are membri numai artisti, cantareti, comedianti, iar unul din ei, actorul Jon Gnarr, a ajuns primar in Reykjavik.

author avatar
eNational
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger