AcasăNewsDoi proxeneti bucuresteni, retinuti

Doi proxeneti bucuresteni, retinuti

Reprezentantii Politiei Capitalei, sub indrumarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, au reusit sa retina, miercuri, doi proxeneti bucuresteni.

Cei doi barbati, unul in varsta de 32 de ani, iar celalalt in varsta de 36 de ani, inchiriasera doua apartamente din Bucuresti, locatii in care nu mai putin de sapte tinere prestau servicii sexuale.

Din documentarea activitatii infractionale reiese ca cele sapte tinere ofereau servicii sexuale sub acoperirea unor anunturi postate pe internet si in care se preciza ca fetele presteaza doar masaje erotice.

S-a stabilit faptul ca jumatate dintre sumele incasate de tinere de la clienti ajungeau in buzunarele proxenetilor. Astfel, de pe urma serviciilor sexuale prestate de fete, cei doi proxeneti s-au ales cu suma totala de 10.100 de lei, 1.500 de euro si 500 de dolari.

Proxenetii au fost retinuti, miercuri, iar joi urmeaza sa fie prezentati magistratilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 cu mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger