AcasăNewsDoi procurori iau calea instantei

Doi procurori iau calea instantei

Odata intrati in vizorul anchetatorilor anticoruptie, doi procurori- unul din Teleorman si celalalt din Sinaia- vor ajunge in fata magistratilor, de aceasta data in calitate de acuzati.

Primul dintre cei despre care DNA-ul a anuntat, in cursul zilei de luni, ca s-a dispus trimiterea in judecata este Traian Eduard Nedelcuta, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman, acuzat de luare de mita si trafic de influenta si cercetat in prezent sub control judiciar. Dosarul sau va fi judecat de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

Celalalt procuror care va ajunge in instanta, intr-o alta cauza, este Iulian Costin Vaduvan, prim-procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sinaia, la data faptelor consemnate in dosarul instrumentat de catre procurorii DNA ploiesteni, si pe care anchetatorii il cerceteaza pentru luare de mita si spalare de bani, ambele in forma continuata, din cate se mentioneaza intr-un comunicat al DNA. La aceasta data, Vaduvan se afla in arest preventiv. La momentul in care se vor stabili termenele de judecata, procurorul va ajunge in fata judecatorilor Curtii de Apel Ploiești, instanta catre care a fost trimis, spre judecare, dosarul deschis pe numele sau.

sursa foto: newsbuzau.ro

author avatar
Cristina Stefan
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger