AcasăNewsDoi procurori, eliberați din funcție din același motiv. Iohannis a semnat decretele

Doi procurori, eliberați din funcție din același motiv. Iohannis a semnat decretele

(sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis)

Din direcția Cotrocenilor s-a anunțat, în prima zi a acestei săptămâni, că președintele Iohannis a semnat, luni, 2 august, două decrete.

Ambele vizează eliberarea din funcția de procuror, motivul fiind similar – ieșirea la pensie a persoanelor ale căror nume apar în aceste documente semnate de către Klaus Iohannis.

Și anume, este vorba despre un decret privind eliberarea din funcția de procuror ”a doamnei Elena-Aristiţa Dinu, procuror şef al Serviciului de combatere a infracțiunilor de terorism şi a celor contra securității naționale din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – pensionare, la data de 2 august 2021”, dar și despre un alt decret ”privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova a doamnei Doina Ștanță, delegată în funcția de procuror șef Secție judiciară la această unitate de parchet – pensionare, la data de 2 august 2021”, din câte s-a anunțat într-un scurt comunicat transmis de Administrația Prezidențială.

Trei judecători, eliberați din funcție pe fondul pensionării

Săptămâna trecută, mai exact vineri, 30 iulie, șeful statului semnase alte câteva decrete, printre care s-au numărat și trei pe care au figurat numele unor magistrați care se pensionează. Este vorba despre decrete vizând eliberarea din funcția de judecător, pe motiv de pensionare. Și anume:

”Decret privind eliberarea din funcția de judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Iași a doamnei Clara-Roxana Barbir – pensionare, la data de 1 august 2021;

Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Buzău a doamnei Daniela Nicoleta Ridichie – pensionare, la data de 1 august 2021;

Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Judecătoria Vălenii de Munte a doamnei Antonela Alis Jica – pensionare”.

463 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce spalare pe creier. Semnatura sigur o face altcineva ori s-a semnat saptamana trecuta pe miercuri. Doar nu suntem chiar atat de prosti sa credem ca Wiermer lucreaza luni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger