AcasăNewsDoi politisti, retinuti in dosarul ofiterului Marius Maghiari

Doi politisti, retinuti in dosarul ofiterului Marius Maghiari

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au decis, sambata, retinerea a doi dintre politistii implicati in dosarul in care personaj principal este ofiterul Marius Maghiari.

Marius Maghiari a incercat sa musamalizeze un accident de circulatie pe care l-a provocat si in urma caruia o femeie s-a ales cu rani grave.

Maghiari a fost ajutat in demersul sau de mai multi colegi de la Politia Rutiera, dar si de politisti de la Sectia 2. Barbatul i-a oferit victimei o importanta suma de bani, iar aceasta a anuntat, la spital, ca s-a lovit cazand pe strada.

Medicii si-au dat seama ca ranile nu puteau fi provocate atat de usor si au alertat autoritatile. Dupa ce au cercetat penal mai multi politisti, procurorii au decis, sambata, sa-i retina pe doi dintre suspecti.

Procurorii sustin ca exista dovezi conform carora cei doi politisti au ascuns probe. Politistii vor fi prezentati magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, fiind acuzati de favorizarea infractorului.

author avatar
Cristi Ionita
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger