AcasăNewsDoi politisti, din Cluj, au accidentat o femeie, au urcat-o in masina......

Doi politisti, din Cluj, au accidentat o femeie, au urcat-o in masina… dar nu au dus-o la spital! Ce i-au facut victimei! (VIDEO)

Doi politisti din Cluj sunt acuzati ca au lovit o tanara pe trecerea de pietoni, dupa care au vrut sa duca victima la spital, insa pe drum s-au razgandit si au abandonat-o.

O femeie din Cluj sustine ca a fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina in care se aflau doi politisti, imbracati in uniforma, moment surprins si de camerele de supraveghere din zona. La volanul autoturismului se afla agentul Silviu Loor, insotit de adjunctul sefului Politiei Rutiere Cluj, comisarul sef Ambrozie Crisan, potrivit stiridecluj.ro.

Accidentul a avut loc chiar de Ziua Femeii, in Cluj Napoca. In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum cei doi barbati au dat cu masina peste o persoana, pe care au urcat-o in masina, insa nu ar fi dus-a la spital. Se pare ca oamenii legii au abandonat victima la cateva strazi distanta de locul incidentului.

Politistii sustin, insa, ca tanara a alergat si a cazut in fata masinii, fara ca ei sa o fi lovit, si, mai mult, ei spun ca femeia este cea care a refuzat sa fie transportata la spital. Un martor ocular al accidentului a povestit ca victima a fost lovita de masina in care erau cei doi agenti.

”Din verficarile efectuate ulterior s-a stabilit faptul ca, in jurul orei 17.45, soferul unui autoturism care se deplasa pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, angajat regulamentar in traversarea strazii prin loc marcat si semnalizat. In timpul traversarii, pietonul s-a impiedicat, deplasarea fiind efectuată in alergare si a cazut pe trecere”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

author avatar
Alina Costache
458 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger