AcasăNewsDoi politisti constanteni, prinsi cand luau mita

Doi politisti constanteni, prinsi cand luau mita

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta au reusit sa prinda in flagrant doi politisti care luau mita.

Politistii au primit 600 de euro si un telefon mobil. In schimbul banilor, politistii isi asumau interventia pe langa persoane in masura pentru a obtine o decizie favorabila intr-un dosar aflat la Judecatoria Constanta.

„Cei doi politisti, unul lucrator in cadrul Politiei Mihail Kogalniceanu, iar celalalt al Politiei locale Mihail Kogalniceanu, au fost prinsi in flagrant, de catre ofiteri ai Directiei Generale Anticoruptie Constanta, dupa ce au pretins si primit de la un denuntator 600 de euro si un telefon mobil marca Iphone 6, in scopul de a nu-si exercita, in mod corespunzator, atributiile de serviciu, precum si de a crea o situatie favorabila cu ocazia unui proces penal aflat pe rolul Judecatoriei Constanta”, este mesajul transmis de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.

Lucratorul de la Politia Mihail Kogalniceanu a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat, joi, magistratilor de la Tribunalul Constanta cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. In schimb, politistul local va fi certat sub control judiciar.

author avatar
Cristi Ionita
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger