AcasăNewsDoi poliţişti au plonjat cu maşina în râul îngheţat, când urmăreau un...

Doi poliţişti au plonjat cu maşina în râul îngheţat, când urmăreau un şofer fără permis, la Iaşi

Doi poliţişti din Iaşi au fost la un pas să moară îngheţaţi, când urmăreau un autoturism condus de un tânăr fără permis auto. Au plonjat cu maşina în râul Bahlui, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Agenţii de la Rutieră au efectuat iniţial semnalul regulamentar de oprire conducătorului unei maşini, care şi-a continuat deplasarea. Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea maşinii, cu semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei în funcţiune.

Ambele maşini s-au răsturnat în râu

La un moment dat, ambele autovehicule au părăsit drumul şi s-au răsturnat în albia râului Bahlui. Ca prin minune, şoferul care era urmărit s-a ridicat a părăsit maşina şi a fugit, el fiind găsit ulterior la domiciliu.

Cei doi poliţişti au fost răniţi, fiind transportaţi cu ambulanţa la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi. Ambii au ieşit singuri din maşina căzută de pe pod, dar au suferit diverse traumatisme.

Vinovatul, urmărit penal

Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui auto fără permis de conducere.

Cei doi poliţişti îşi desfăşoară activitatea în cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău din anul 2021, respectiv anul 2022, fiind absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina.

În mașina de Poliție se aflau 2 politiști, unul de 24 ani, șoferul, și altul de 20 ani, pasager dreapta-fata. Șoferul care conducea Passat-ul a părăsit locul accidentului, fiind ulterior găsit de Poliție la domiciliu.

author avatar
Andrei Ștefan
214 afisari

2 COMENTARII

  1. Garcea1 catre Garcea2––masina suspectului a plonjat in garla,ce facem? Garcea2-dupa eeeeeelll viteeza maximaaaa…..baga blanaaaa….balbabac fleoshk-pleoshk

  2. & Alegerile cu ,,schnell” de la Cotroceni să fi influențat multele depășiri ale vitezelor legale pe drumurile publice și chiar la problemele lui Shumacher, ?
    Ar putea fi adăugați și Hellvig, sindicatele din domeniul transporturilor mai active în mandatele lui Iohannis, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger