AcasăNewsDoi politicieni cunoscuti au acordat primul ajutor unor buzoience lovite de TIR!

Doi politicieni cunoscuti au acordat primul ajutor unor buzoience lovite de TIR!

Doua fete, in varsta de 13 si 16 ani, au fost accidentate foarte grav de un TIR, in zona unei treceri de pietoni, in localitatea Limpezis din Buzau. Social-democratii Nicu Banicioiu si Marian Oprisan, martori ai tragicului eveniment, au acordat victimelor primul ajutor.

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, si Nicolae Banicioiu, ministrul Sportului, au vazut momentul in care cele doua surori au fost lovite de TIR. Cei doi politicieni au stat la fata locului pana ce a sosit ambulanta.

Victimele au fost duse la Spitalul Judetean unde au primit ingrijiri medicale. Din pacate, cea de 16 ani, a murit la Spitalul Judetean, iar cealalta a fost tranportata cu un elicopter SMURD la un spital din Bucuresti.

Vinovat de producerea accidentului este un barbat din Suceava, soferul autocamionului, care nu a acordat prioritate. Dupa accident, localnicii l-au inconjurat pe sofer si i-au cerut socoteala pentru ca le-a lovit pe cele doua tinere. Politistii au reusit sa il scoata din multimea furioasa si l-au dus pe barbat la spital pentru a i se efectua probe de sange.

Ramona Ion, fata care a murit  in urma cu putin timp la Spitalul Judetean Buzau, era eleva a Liceului de Arte „Margareta Sterian” din Buzau, arata Adevarul.

author avatar
Anca Murgoci
562 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger