AcasăNewsDoi oameni loviti de tramvai, in Capitala. Un barbat a murit

Doi oameni loviti de tramvai, in Capitala. Un barbat a murit

Accident cumplit, seara trecuta, intr-o zona intens circulata din Bucuresti. Doi pietoni au ajuns in fata unui tramvai, al carui vatman nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. La fata locului au fost chemati de urgenta medicii, dar si pompierii de la descarcerare, acestia din urma straduindu-se sa scoata cat mai repede barbatul ramas prins sub mijlocul de transport in comun.

Din pacate, omul in varsta de 65 de ani si-a gasit sfarsitul sub rotile tramvaiului respectiv, fara ca medicii sa il mai poata scapa din ghearele mortii. Omul a pierit, ca urmare a ranilor provocate de mijlocul de transport in comun, care rula, seara trecuta, pe Dulevardul 1 Decembrie, in zoan Pietei Progresul. Cealalta victima, o femeie in jur de 40 de ani, a supravietuit acidentului. A fost ranita si a primit primele ingrijiri de la paramedicii SMURD, ajunsi de urgenta la locul nefericitului eveniment rutier, inainte de a fi transportata la Spitalul Sf. Pantelimon, pentru investigatii suplimentare.

Din cate se pare, femeia si barbatul ar fi ajuns in fata tramvaiului care i-a lovit dupa ce ar fi coborat dintr-o alta garnitura. Vizibil afectat de cele intamplate, vatmanul care conducea mijlocul de transport in comun implicat in accident a sustinut ca oamenii au traversat neregulamentar, fapt confirmat si de un reprezentant al politiei, din randul celor prezenti la fata locului pentru a face ancheta, aspect care a reiesit si din declaratiile martorilor.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger