AcasăNewsDoi oameni au murit si 11 au fost raniti - explozie puternica...

Doi oameni au murit si 11 au fost raniti – explozie puternica intr-un bloc din Iasi

Au fost momente greu de imaginat pentru locuitorii unui imobil din zona Copou a Iasului, in mare marte persoane aflate la pensie.

O deflagratie a zguduit din temelii un bloc aflat pe strada Vascauteanu, ucigand doua persoane- sot si sotie, si provocand leziuni si traumatisme unui numar de 11 persoane. Dintre acestea, sase au fost duse la spital, pentru tratament, in timp ce restul au primit ingrijiri de la personalul medical de la ambulanta, odata ce specialistii au considerat ca starea lor nu a impus transportul la o unitate medicala.

De altfel, in zona in care s-a produs nenorocirea au ajuns degraba mai multe echipaje ale Salvarii si ale pompierilor, salvatorii grabindu-se sa le acorde ajutor ranitilor, dar si sa evacueze locatarii din imobilul in care apartamanetele de pe doua etaje au fost puternic afectate de suflul exploziei.

Din cate se pare, explozia ar fi fost cauzata de o acumulare de gaze, insa pana la acest moment nu s-a stabilit daca se confirma aceasta ipoteza si daca ar fi fost vorba despre o problema aparuta la o centrala de apartament sau din alta sursa.

sursa foto: ziaruldeiasi.ro

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger