AcasăNewsDoi oameni au murit loviti de fulger in Vaslui

Doi oameni au murit loviti de fulger in Vaslui

Meteorologii se asteapta ca astfel de manifestari de instabilitate sa apara si joi, in a doua parte a zilei, local in zonele de deal si de munte, in sudul si in nord-vestul teritoriului,  si in restul tarii pe arii mai restranse.

Vremea rea care s-a abatut asupra judetului Vaslui, in cursul acestei zile, a curmat doua vieti. Este vorba despre barbati aflati in camp, in momentul in care au fost loviti de fulgere.

Cel mai tanar dintre barbati era cioban si se afla pe un camp, alaturi de oile de care avea grija. Celalalt, un barbat care, din cate se pare, a fost fulgerat in timp ce la vie. Conform vremeanoua.ro, prima victima avea 49 de ani si era din Puiesti, iar cealalta -un barbat in varsta de 64 de ani.

In ambele cazuri, s-a cerut ajutorul medicilor. Cadrele medicale de la salvare au intervenit pentru a incerca sa salveze victimele. Doar ca, din pacate, eforturile lor s-au dovedit a fi zadarnice.

141 afisari

1 COMENTARIU

  1. FULGER 15 Dumnezeu 15; fulgere 7/12 HRISTOS 7/12; Fulgere 13 TIȘBITUL 13; FULG.E.R. FULG, E-Elia, R-Roșu. Fulgul roșu al lui Elia. Roșie e vorba mea sfîntă din Vechiul Testament, scrisă pe tavanul de rigips în CASA-ICOANĂ după care e înfăptuită întreaga Creație prin Duhul Sfînt între anii 2004-2070.
    Din august 2015 și pînă-n prezent mi se provoacă dureri de cap și sînt privat de somn în CASA-ICOANĂ de către persoane numite Fiara în Biblie. V-am zis să NU vă atingeți de Creierul meu compus din Foc Nematerialnic care creează fulgere!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger