AcasăNewsDoi oameni au murit intr-un grav accident pe DN19, in Bihor

Doi oameni au murit intr-un grav accident pe DN19, in Bihor

Impactul frontal dintre un autoturism si o autoutilitara, produs pe un drum national de pe raza judetului Bihor, a avut urmari grave. 

Imaginea surprinde proportiile dezastrului

Accidentul a avut loc marti dimineata, la Diosig, in Bihor. Salvatorii au fost chemati de urgenta in ajutorul victimelor. Din pacate insa, eforturile medicilor au fost zadarnice in cazul a doua persoane, care au fost declarate decedate.

Din cate au anuntat reprezentantii ISU Bihor, cinci persoane se aflau in cele doua autovehicule – in autoutilitara soferul, iar in masina mica un minor si trei adulti. Victimele care nu au putut fi salvate sunt din autoturism – un barbat si soferita, in varsta de 38 de ani. De asemenea, pasagerul din dreapta – un tanar de 28 de ani – a fost descarcerat si dus la spital, la Oradea. Tot acolo a fost transportat si un pasager de 15 ani, care avea un traumatism cranio-cerebral minor, din cate anunta aceeasi sursa.

In urma cercetarilor facute la fata locului s-au stabilit si primele cauze ale producerii coliziunii de pe DN19 (E671) Sacueni – Oradea. Din cate anunta Centrul Infotrafic, ar fi vorba despre „o coliziune frontala dintre un autoturism si o betoniera, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba periculoasa”.

sursa foto: ISU BIHOR

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger