AcasăNewsDoi muncitori prinsi sub un mal de pamant, la Fetesti. Unul dintre...

Doi muncitori prinsi sub un mal de pamant, la Fetesti. Unul dintre pompierii-salvatori a murit

Doi lucratori care sapau un sant pe o strada din Fetesti au fost surprinsi, joi, de o alunecare de pamant. La fata locului au intervenit mai multi pompieri. Un al doilea val de pamant a prins si doi salvatori. Din nefericire, unul dintre acestia a murit.

Scene de groaza la Fetesti, in judetul Ialomita. Operatiunea de salvare contra cronometru s-a sfarsit tragic pentru unul dintre pompierii veniti sa ajute la scoaterea celor doi muncitori prinsi de un mal de pamant care s-a surpat peste ei. In timpul interventiei, un alt val de teren a cazut si a surprins doi dintre membrii echipei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, care faceau eforturi pentru a-i salva pe muncitorii captivi.

Unul dintre ei a fost scos cu greu la suprafata si a fost preluat rapid de un echipaj de la ambulanta aflat la locul incidentului. Din nefericire, in ciuda eforturilor medicilor, pompierul nu a mai putut fi salvat. De asemenea, unul dintre muncitori a fost adus la suprafata, in timp ce pentru colegul lui se fac si la aceasta ora eforturi, pentru a fi eliberat, acesta din urma fiind acoperit de pamant pana la nivelul abdomenului.

374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger