AcasăNewsDoi muncitori care făceau lucrări la un drum, răniţi de o şoferiţă...

Doi muncitori care făceau lucrări la un drum, răniţi de o şoferiţă de 86 de ani. Unde a avut loc accidentul

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Doi muncitori care se aflau, în prima zi a acestei săptămâni, la lucru au ajuns în grija medicilor, după ce au fost loviți de o mașină condusă de o femeie în vârstă de 86 de ani.

S-a întâmplat luni, 15 ianuarie, după ce autoturismul condus de șoferița în vârstă de 86 de ani i-a lovit pe cei doi muncitori care făceau lucrări la carosabil.

Accidentul a avut loc la ieșirea din Timișoara, iar muncitorii au suferit multiple leziuni la nivelul picioarelor, unul dintre ei ajungând direct pe masa de operație, potrivit antena3.ro.

Muncitorii au ajuns în grija cadrelor medicale

Din primele informații, cei doi muncitori purtau veste reflectorizante. Însă, chiar și așa, se pare că șoferița nu i-ar fi observat, lovindu-i cu autoturismul pe care-l conducea.

La locul accidentului au ajuns, de urgență, echipaje ale salvatorilor, dar și polițiștii. În timp ce cadrele medicale au preluat persoanele vătămate, pentru a le acorda primele îngrijiri, la fața locului, oamenii legii au început cercetările pentru a stabili exact cum de s-a putut produce acest incident.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în acest caz.

Din imaginile surprinse la fața locului și prezentate de presa locală se poate observa că autoturismul implicat în accident este un Tico.

author avatar
Andrei Coman
270 afisari

1 COMENTARIU

  1. Varsta maxima pentru ca cineva sa aiba permis de conducere ar trebui sa fie de 80 de ani. Dupa 80 de ani corpul omenesc e varza cu reflexele, cu auzul si vazul, cu viteza de reactie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger