AcasăNewsDoi medici falși, prinși în Ilfov! Făceau operații estetice fără să aibă...

Doi medici falși, prinși în Ilfov! Făceau operații estetice fără să aibă studii

operatii esteticeDoi medici falși, prinși în Ilfov! Făceau operații estetice fără să aibă studii

Noi medici falși au fost descoperiți de polițiști! O femeie în vârstă de 43 de ani a fost reținută miercuri, 25 ianuarie, pentru că efectua, alături de fiica sa, activităţi de estetică medicală, prin folosirea unor substanţe specifice, fără a deţine atestate de studii care să le confere competenţa.

Cele două femei au început să facă intervenții estetice din iulie 2018. Fără să aibă atestate în domeniul chirurgiei estetice, acestea foloseau substanțe și aparate medicale specifice. În plus, cele două femei ar fi făcut și evaziune fiscală, deoarece nu ar fi declarat veniturile obţinute în urma acestor activităţi, spun anchetatorii, citați de Agerpres.

„Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au efectuat, marţi, patru percheziţii la adresele a două persoane, într-un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi”, informează un comunicat al IPJ Ilfov.

Impostoarele au fost descoperite în urma a patru percheziții efectuate în Ilfov și București. În urma acestora, poliţiştii de la economic au descoperit şi indisponibilizat cinci aparate electronice care ar fi fost folosite în activităţile de estetică medicală.

author avatar
Andreea Vlad
342 afisari

3 COMENTARII

  1. Unul sa dus să-și facă și el o modificare la buza .Doctorul sa gindit bine și roagă o femeie contra cost sa îi doneze o bucățică din buza ei de jos .Zis și făcut ,pleacă omul mulțumit urmiid sa revină la control după vreo două luni .Trece timpul și se prezintă la control .Doctorul îl întreabă cum se simte și dacă are vreo neplăcere .E bine doctore nu am mai nimc dar am observat că atunci cînd mi se scoală mi se zbate buza .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger