AcasăNewsDoi medici de la Spitalul "Grigore Alexandrescu", acuzati ca cereau spaga pentru...

Doi medici de la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, acuzati ca cereau spaga pentru a opera copii!

Doi medici de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” au fost retinuti, marti, pentru luare de mita. Doctorii ar fi fost prinsi in flagrant, cu bani in buzunar, primiti pentru a opera trei copii.

Chirurgul Gheorghe Stefan Ozsvath si anestezistul Florin Dumitru Catalin Rusu au fost retinuti pentru luare de mita, potrivit realitatea.net. Medicul Gheorghe Stefan Ozsvath este acuzat ca a primit cate 600 de lei pentru a opera trei copii. „S-a retinut ca, in zilele de 7 si 8 aprilie 2013, pentru a efectua interventiile chirurgicale asupra pacientilor minori C.A.M., C.V.G. si G.L.C., medicul chirurg Ozsvath Gheorghe Stefan a primit cate 600 de lei pentru fiecare interventie chirurgicala”, precizeaza procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, adaugand ca la perchezitia corporala efectuata asupra medicului a fost gasita suma de 3.076 de lei.

De asemenea, medicul anestezist Rusu a fost retinut dupa ce ar fi primit bani pentru a asista la cele trei operatii. Ar fi vorba de sume intre 150 lei, de la un pacient, si 200 de lei de la ceilati doi. „Medicul avea asupra sa suma de 3.050 de lei la momentul conducerii la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti”, conform procurorilor.

Sursa foto: bzi.ro

author avatar
eNational
760 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger