AcasăNewsDoi frati, de 5, respectiv 7 ani, au fost UCISI de un...

Doi frati, de 5, respectiv 7 ani, au fost UCISI de un PITON URIAS, intrat pe fereastra!

Un piton urias, scapat de la un magazin de animale de companie, a ucis doi copii, de cinci, respectiv sapte ani, pe care i-a atacat in somn.

 

Baietii si-au petrecut noaptea cu Jean-Claude Savoie, care locuieste deasupra „Reptile Ocean” – magazinul unde sunt comercializate animale de casa exotice, din Campbellton. Fratii dormeau in momentul in care sarpele – scapat din cusca si ajuns in locuinta prin sistemul de ventilatie – i-a atacat, noteaza dailymail.co.uk.

Pitonul, care avea in jur de patru metri si 45 de kilograme, i-a strangulat pe cei doi micuti. In magazinul din care a „evadat” sarpele, sunt gazduite mai multe specii periculoase de animale: de la crocodili si diverse specii de serpi pana la tarantule.

Autoritatile au demarat o ancheta in acest caz pentru a stabili daca Savoi, patronul magazinului, luase masurile de securitate necesare pentru animalele periculoase.

Connor si Noah erau doi copii foarte veseli, mari iubitori de animale, care nu se fereau sa se joace chiar si cu serpii, spun rudele lor, potrivit aceleiasi surse.

„Micutii se jucau si radeau toata ziua. Erau tot timpul pusi pe sotii si plini de energie”, a povestit o cunostinta a familiei celor doi.

Foto: Facebook / Mandy Trecartin

author avatar
Alina Costache
508 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger