AcasăNewsDoi englezi au surprins o fantoma pe filmarea de vacanta VIDEO

Doi englezi au surprins o fantoma pe filmarea de vacanta VIDEO

Doi tineri din Anglia au avut parte de o surpriza cand s-au intors din vacanta si au vrut sa vada ce au filmat. Cand au revazut filmarea au observat o silueta misterioasa, parea a fi un om care a aparut de mai multe ori in imagini.

Paul Feehan a plecat in excursie cu o caravana intr-o zona deluroasa din Tara Galilor, potrivit dailymail.co.uk . Intr-una din zile a ales sa se relaxeze la iarba verde impreuna cu un prieten care filma imprejurimile. Paul a fost filmat in timp ce se relaxa intr-un decor superb. In spatele sau, se poate vedea o silueta misterioasa care sta nemiscata, langa un gard.

„Este foarte ciudat. Nu mai era nimeni acolo in acel moment. Cand am coborat spre lac nu am vazut niciun alt om. Nu-mi pot explica aparitia din acest film. Si totusi, estimez ca silueta era la mai putin de 15 metri in spatele meu”, povesteste Paul.

Paul este convins ca este vorba de fantoma unei femei care poarta un costum traditional.  „Prima data cand am vazut imaginile, am fost socat si am cautat pe Internet. Palaria si rochia arata exact ca o tinuta traditionala din Tara Galilor”, mai spune el.

Vezi aici VIDEO!

author avatar
Ciprian Purice
898 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger