AcasăNewsDoi elevi au obţinut, în instanţă, aprobarea de a-şi schimba sexul

Doi elevi au obţinut, în instanţă, aprobarea de a-şi schimba sexul

Instanțele din țară sunt din ce în ce mai permisive când vine vorba despre lucruri care până acum era subiecte tabu. Astfel, doi elevi de liceu din județul Satu Mare, care au împlinit recent vârsta de 18 ani, au cerut în instanțele de judecată aprobarea pentru a-și face operație de schimbare de sex și, implicit, de modificare a actelor.

Astfel, un băiat şi o fată vor fi supuşi unor intervenţii chirurgicale şi au demarat deja procedura de modificare a actelor de identitate. Tribunalul Satu Mare a admis cererea privind efectuarea operației, urmând să se pronunțe și asupra modificării actelor de stare civilă. Potrivit legislației, costurile sunt suportate din bugetul CJAS. Costurile pentru o astfel de operație se ridică la aproximativ 60.000 de euro. Potrivit specialiștilor, transsexualismul are ca unic remediu intervenția chirurgicală a fizicului uman cu trăsăturile psihice diametral opuse. Transsexualismul este considerat a fi o boală. Înainte de asta însă, pacienții sunt evaluaţi de ginecolog, endocrinolog și un medic legist, iar în paralel urmează un tratament hormonal. După intervenția chirurgicală, persoanele respective vor primi noi acte de identitate, cu un nou cod numeric personal. Prima operaţie de schimbare de sex din România a avut loc la Spitalul de Urgenţă Floreasca în urmă cu 25 de ani. Atunci, în urmă intervenţiei, un tânăr de 19 ani a devenit femeie.

author avatar
Andrei Coman
385 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai daca e boala de ce se elaboreaza in loc sa fie tratata?
    Pe structura spirituala actuala nu poti face din barbat femeie cum nu poti face din curva gospodina.
    Spiritul da forma sufleteasca sufletul dicteaza genul e elaborat apoi in uter prin cod genetic unic. Acel cod 009654545432 acel 2 o sa dea intotdeauna femeie adica da nastere e femela. 1 o sa dea doar mascul adica deinmulteste . Pe baza acelui cod genetic se formeaza ADNul acel motoras minuscul va elabora schema noului tau corp unde totul e notat cu grija si e doar al tau. E redat cromozonul de un tip pt femeie de alt tip pt barbat. El va forma noul schelet osos un schelet elastic f dilatat si rezistent la nasteri al femeii, si un alt schelet dur robust ferm si grosolan rezistent la forta lupta si lovituri al barbatului. Acum urmeaza hormonul care aduce caracterul sexual al femeii sanii si organe genitale la barbat par rezistent la frig si bile cu fagot. Apar muschii la barbat si conturul fin al femeii. Apare desavarsirea creierului in simbioza celor 7 elemente formatoare de gen anume- spirit-suflet-cod genetic-ADN-cromozom-hormon-creier, ce se concordeaza cu sexul cu starile sufletesti imanente simtirilor dupa Descartes.
    Doctorul vrea sa salveze un fantezist sarind cele 7 elemente operand ce din penis vagin si din vagin penis? Apoi dupa 10 ani cand cei 7 cai vor sari in haturi vor aduce perversul la suicid… Iata ca omul nu poate inversa matrita existentiala data de Dumnezeu…
    Cel mult isi poare bate joc de ea făcând din genul feminin si masculin din sexul barbatesc si femeiesc, 2 arlechini care atuncea cand se vor maturiza, iar hormonii vor reveni in matca lor originara, vor regreta profund, insa urmariti mereu de palacatul sinuciderii a faptului ca nu mai pot redeveni ce in spirit si-au dorit de fapt inainte de nastere sa fi vor sa fi fost vreodata barbat ♂️cu adevarat, femeie♀️ cu adevarat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger