AcasăNewsDoi directori de banca din Oradea au fost retinuti pentru evaziune fiscala

Doi directori de banca din Oradea au fost retinuti pentru evaziune fiscala

Cei doi sunt anchetati deoarece, in perioada 2010 – 2011, au oferit informatii unui grup infractional acuzat de evaziune fiscala şi spalare de bani.

Presedintele si vice-presedintele sucursalei unei banci din Oradea au fost retinuti de Politia Capitalei dupa ce, in timpul unei anchete ce viza o retea de persoane implicate in evaziune fiscala, cu prejudiciu de peste 500.000 de euro la bugetul de stat, s-a descoperit ca acestia ofereau informatii infractorilor.

Potrivit anchetatorilor, citati de RTV, in timpul anchetei, acestia au descoperit ca directorii ofereau informatii din ancheta infractorilor, astfel incat, de fiecare data cand politistii cereau informatii despre conturile si tranzactiile infractorilor, cei doi ii informau pe acestia, sfatuindu-i sa isi stearga urmele.

Miercuri, in urma unei perchezitii, membrii grupului infractional au fost arestati, uleterior, directorii fiind retinuti pentru 24 de ore. Acestia vor fi prezentazi Tribunalului din Bucuresti cu o propunere de arestare pentru 29 de zile.

author avatar
Ionut Zgimbau
405 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger