AcasăNewsDoi copii, dusi de urgenta la spital. Au cazut de pe o...

Doi copii, dusi de urgenta la spital. Au cazut de pe o schela, in curtea unei scoli din Suceava!

O gluma a unor colegi i-a trimis pe doi copii, in varsta de 11 si 14 ani, pe un pat de spital. Cei doi baieti se urcasera pe o schema alfata in curtea scolii in care invatau, din localitatea suceveana Burdujeni.

Parintii celor doi baieti au trecut printr-o spaima teribila, afland ce au patit pustii lor. Profitand ca nu e niciun adult prin preajma, care sa-i impiedice, copiii au vrut sa culeaga fructe dintr-un pom, asa ca au urcat, seara trecuta, pe schela aflata in curtea unitatii de invatamant si folosita pentru lucrari de amenajare. Doar ca, odata ajunsi la inaltime, alti doi colegi au gasit de cuviinta sa se distreze pe seama lor si au inceput sa miste schela mobila.

Baietii s-au dezechilibrat si au cazut de la cativa metri inaltime, alegandu-se cu mai multe leziuni. Elevii au fost dusi de urgenta la spital, la Suceava, pentru ca medicii sa le evalueze ranile si sa ii ajute sa isi revina. Potrivit obiectivdesuceava.ro, in urma investigatiilor preliminare, leziunile nu sunt de natura sa le puna vietile in pericol celor doi copii ghinionisti.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger