Cauta

Doi copii de 5 ani au fugit de la gradinita ca sa-si cumpere un Jaguar!

Doi baieti din Rusia, ambii in varsta de 5 ani, si-au socat familiile dupa ce au „evadat” de la gradinita. Timp de cateva zile, cei doi au sapat un tunel in pamant, sub gardul institutiei. Cand acesta a fost gata, baietii au fugit ca sa-si cumpere o … masina. Cazul, absolut incredibil, s-a inregistrat in Kstovo, un oras din Regiunea Nijni Novgorod. Alertati de disparitia copiilor, politistii i-au gasit pe cei doi aventurieri, cu muci la nas, la cativa kilometri de gradinita, agitandu-se in fata unui showroom „Jaguar”. Cei doi doreau sa-si cumpere un automobil de lux strain, ca sa-si plimbe prietenele de la „grupa mare”.

Ziarul „Bild” a aparut fara fotografii: „Vrem sa aratam ASTA!”

Numarul de marti al tabloidului german Bild – cel mai bine vandut ziar din Europa – nu a continut nicio ilustratie. La fel s-a intamplat si cu suportul on-line al gazetei. Demersul apare in urma valului de critici aparut ca urmare a publicarii fotografiilor cu micutul Aylan, membru al unei familii siriene de refugiati, gasit mort pe o plaja din Turcia. „Vrem sa aratam ca fotografiile sunt extrem de importante in activitatea jurnalistica. Ele reflecta realitatea, o realitate care, uneori, e foarte dureroasa. Este si cazul imaginiilor cu Aylan inecat. La urma-urmei, lumea are nevoie sa vada adevarul, tocmai pentru a construi un alt viitor”, a declarat editorul sef, Kai Diekmann.

Si-a ucis iubita, apoi a postat imagini cu cadavrul pe o retea de socializare!

Autoritatile din Wuzhou, provincia chineza Guangxi, au arestat un barbat care si-a ucis iubita, iar ulterior a postat imagini ale cadavrului pe WeChat, cea mai mare aplicatia de mesagerie standalone din lume, cu 500 de milioane de utilizatori. Suspectul retinut, pe nume Qin, a incarcat imaginile morbide pe contul sau duminica dimineata. Imaginile il arata pe criminal stand culcat in pat, langa femeia moarta, cu mesajul: „Iarta-ma, te rog, dragostea mea egoista!”.  Victima, pe nume Lin, avea o relatie furtunoasa, potrivit apropiatilor.

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version