AcasăNewsDoi copii, buni prieteni, au murit in conditii cumplite la Alexandria!

Doi copii, buni prieteni, au murit in conditii cumplite la Alexandria!

Durere sfasietoare pentru familiile a doi baieti din Alexandria. Micutii au plecat de acasa pentru ca si-au dorit sa faca o baie in rau, cat sa se racoreasca, dar nu au mai iesit din apa. Au pierit inecati.

Afara fiind foarte cald, copiii – in varsta de 9 si, respectiv, 10 ani – au intrat in apa raului Vedea, miercuri, desi nu stiau sa inoate. Din pacate, nu au mai putut iesi in siguranta la mal. Parintii s-au alarmat cand au observat ca nu mai stiu nimic de copiii lor, conform totalimpact.ro. Familiile, rudele si vecinii i-au cautat ore in sir. In cele din urma au apelat si la autoritati. Pompierii au intervenit in zona cu o barca pentru a da de urma celor doi micuti.

Baietii au fost gasiti, in cursul noptii. Din nefericire, medicii nu au mai putut face altceva decat sa constate decesul victimelor, spre disperarea apropiatilor celor doi baieti, despre care toata lumea stia ca erau buni prieteni. Politistii au demarat o investigatie, pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea care a indoliat cele doua familii din Alexandria.

Sursa foto: ziarulmara.ro

1.865 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger