AcasăNewsDoi conaţionali au murit carbonizaţi în Bulgaria! Maşina lor s-a izbit de...

Doi conaţionali au murit carbonizaţi în Bulgaria! Maşina lor s-a izbit de un TIR înmatriculat tot în România (VIDEO)

Un accident îngrozitor a avut loc, duminică dimineaţă, în Bulgaria. Doi români au murit după coliziunea foarte violentă dintre un autoturism şi un camion.

Totul s-a întâmplat în timpul unei depășiri pe drumul dintre Ruse şi Byala.

Autoturismul a luat foc, pasagerii – carbonizaţi!

Mașina în care se aflau s-a ciocnit frontal la intersecția cu Dve Mogili cu un TIR, ambele vehicule având numere înmatriculate în România. În urma impactului, mașina a luat foc, iar cele două persoane care călătoreau în ea au fost găsite carbonizate în interiorul mașinii. Identitatea lor nu a fost încă stabilită.

Şoferul din Toyota a depășit pe o porţiune interzisă, timp în care s-a izbit frontal de un TIR Volvo cu numere româneşti, condus de un șofer de 52 de ani.

Un martor ocular a povestit drama

Un şofer care se afla în spatele autoturismului a povestit cum s-a întâmplat totul.

De la Midata, când veneam aici, am văzut că s-a întâmplat ceva, m-am oprit aici, am sărit afară să văd dacă pot scoate pe cineva afară, să ajut, ceva din mașină, însă, a luat foc foarte repede și am tras. am sunat la 112”, a declarat bulgarul Georgi Iliev, martor ocular.

Drumul a rămas închis circulației, variantele ocolitoare fiind cele prin Dve mogili – Batishnica – drumul I-5 și înapoi.

author avatar
Andrei Ștefan