AcasăNewsDoi calugari de la Schitul Scundu din Valcea, gasiti morti in chilie

Doi calugari de la Schitul Scundu din Valcea, gasiti morti in chilie

Doi calugari de 35, respectiv 45 de ani au fost gasiti fara viata, intr-o chilie a Schitului Scundu, din Valcea. Cel care a descoperit cadavrele a fost un preot.Politistii au declansat o ancheta pentru a stabili din ce cauza au murit cei doi barbati.

Cei doi calugari de la Schitul Scundu au fost gasitit morti in aceeasi chilie, iar in incaperea respectiva era un generator de energie electrica care functiona pe benzina, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Valcea, Alina Teodorescu, conform Mediafax.

„Am fost anuntati ca doi calugari de la Schitul Scundu din localitatea Scundu, din apropiere de municipiul Dragasani, au fost gasiti decedati de catre un preot care a anuntat imediat Politia. Calugarii au 35, respectiv 45 de ani. Pe corpurile lor, la o prima examinare, nu exista urme de violenta, ei fiind gasiti in aceeasi chilie, zona in care era si un generator de energie electrica, functionabil pe benzina”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea. Oamenii legii au declansat o ancheta pentru a afla cauzele producerii tragediei.

937 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger