AcasăNewsDoi barbati, retinuti. Au fost prinsi furand intr-un mijloc de transport in...

Doi barbati, retinuti. Au fost prinsi furand intr-un mijloc de transport in comun din Capitala!

Doi indivizi suspectati ca ar fi furat o suma de bani din buzunarul unui calator aflat intr-un mijloc de transport din Capitala au fost retinuti si urmeaza sa fie dusi in fata instantei.

Politistii bucuresteni care actioneaza in vederea prevenirii si combaterii furturilor comise in statiile si in mijloacele de transport in comun i-au prins pe cei doi, in flagrant, dupa ce ar fi sustras 33 de lei din buzunarul unui barbat in varsta de 62 de ani. S-a intamplat marti dimineata, intr-un mijloc de transport, pe raza sectorului 2, mai exact intre statiile „Bulevardul Chisinau” si „Soseaua Iancului”, se precizeaza intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Observand comportamentul suspect al barbatilor in varsta de 45 si repectiv 54 de ani, oamenii legii le-au supravegheat actiunile. In clipa in care cei doi au comis gestul de care sunt acuzati, au fost imobilizati si dusi la sediul Brigazii de Politie pentru Transportul Public, pentru verificari. Intre timp, pagubitului i-a fost restituita suma furata.

Cei doi suspecti au fost retinuti si urmeaza sa fie dusi in fata instantei, iar magistratii sa dispuna masurile ce se impun in cazul lor. Cercetarile in acest caz continua.

Sursa foto: cronicadeiasi.ro

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger