AcasăNewsDoi bărbaţi din Giurgiu, acuzaţi de furt în Italia, reținuți. Urmează să...

Doi bărbaţi din Giurgiu, acuzaţi de furt în Italia, reținuți. Urmează să fie extrădaţi

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Doi bărbați din Giurgiu, unul în vârstă de 35 de ani și celălalt de 47 de ani, ambii acuzați de furt în Italia, au fost reținuți vineri. Au fost depitați de polițiștii giurgiuveni. Cei doi urmează să fie extrădați – din câte au anunțat oamenii legii.

„La data de 20 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au organizat o acţiune pe linia persoanelor urmărite, în municipiul Giurgiu, ocazie cu care au depistat doi bărbați, de 35 de ani (din comuna Vedea, județul Giurgiu), respectiv unul de 47 de ani (din municipiul Giurgiu), ambii urmăriți internațional.

Pe numele celor două persoane, autorităţile judiciare din Italia au emis mandate europene de arestare pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat”, au anunțat, sâmbătă, reprezentanții IPJ Giurgiu, într-un comunicat.

Cei doi au fost reținuți

Bărbații au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care a dispus reţinerea acestora, fiind duși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB). Sâmbătă, cei doi vor fi prezentați instanței de judecată.

„Astăzi, 21 octombrie a.c., aceștia vor fi prezentați instanței de judecată cu propuneri procedurale, în vederea extrădării”, se mai precizează în comunicatul IPJ Giurgiu.

author avatar
Andrei Coman
147 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand ii intreaba politia de unde au atatia bani ei zic ca au afaceri in strainatate.Politia niciodata nu verifica situatia fiscala a lor din tarile occidentale.Decat sa ne restrictioneze cash ul nostru la sume infirme, atar timp cat preturile pe produse cresc,, mai bine ii verifica pe astia daca au avut venituri in strainatate.Daca nu, sa le confiste bunurile.
    Vin cu bani murdari in tara si cumpara tot.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger