AcasăNewsDoi apropiati ai presedintelui, audiati in Dosarul Nana

Doi apropiati ai presedintelui, audiati in Dosarul Nana

Doi apropiati de-ai presedintelui Traian Basescu au fost chemati la Parchet sa dea explicatii in Dosarul Nana.

Stelian Fuia, fost ministru al Agriculturii, si Adrian Radulescu, fost consilier prezidential, sunt chemati la Parchet.

Stelian Fuia si Adrian Radulescu sunt primii politicieni care vor fi audiati in dosarul care vizeaza modul in care presedintele Traian Basescu si familia sa au achizitionat terenul agricol din comuna Nana.

Potrivit Romania TV, audierile vor avea loc ca urmare a raportului pe care Corpul de Control al primului-ministru l-a trimis catre procurori, dupa toate verificarile care au fost facute in privinta acestei achizitii.

Concluziile desprinse in urma controlului arata ca au existat elemente ilegale in privinta retrocedarilor terenurilor din comuna Nana. Stelian Fuia, care a fost directorul Institutului de la Fundulea, va fi audiat, pentru ca unor oameni din comuna Nana li s-a retrocedat pamant in zona Fundulea. Tot in legatura cu aceste terenuri, retrocedate ilegale, va fi audiat si Adrian Radulescu, fost consilier prezidential, care s-a ocupat de inspectarea acestor terenuri.

Cei doi politicieni au fost chemati la audieri si la Comisia Parlamentara de Ancheta Nana, iar potrivit sursei citate, Stelian Fuia s-a prezentat si a explicat ca la vremea retrocedarilor nu mai era director al Institutului de la Fundulea, insa Radulescu a refuzat sa se prezinte la comisie.

author avatar
Andra Nesu
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger