AcasăNewsDoi ani cu suspendare pentru ca a incasat spaga timp de opt...

Doi ani cu suspendare pentru ca a incasat spaga timp de opt ani

Militarii din subordinea colonelului Loga plateau bani grei pentru a avea un loc de munca

Fostul comandant al Unităţii Militare 01541 Budieni- Gorj a fost condamnat recent la doi ani cu suspendare, pentru ca a incasat spagi de la subordonati timp de opt ani.

Militarii din subordinea colonelului Loga plateau bani grei pentru a avea un loc de munca

Walter Loga a fost trimis în judecata de procurorii DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu, fiind acuzat ca in perioada 2004-2011 a cerut si primit bani de la 11 cadre militare subordonate, pentru a le prelungi contractele de munca. Zilele trecute, Loga a fost condamnat de Tribunalul Militar Teritorial Bucuresti pentru mai multe capete de acuzare, cea mai mare pedeapsa fiind aceea de luare de mita, pentru care colonelul in rezerva a primit doi ani. Insa nu cu executare, ci cu suspendarea pedepsei si cu un termen de incercare de cinci ani.

Sclavi pe mosia comandantului

Ofiterul in rezerva a fost condamnat la doi ani cu suspendare

Ofiterul condamnat a fost acuzat de procurorii anticoruptie ca, in opt ani, a incasat 2.600 de euro si 4.400 de lei de la 11 subalterni, in schimbul banilor el prelungindu-le acestora contractele de munca. Mai mult, potrivit procurorilor DNA, Walter Loga chema militarii la el acasa, pentru diverse munci in curtea sa.cărora aceștia fuseseră angajați în cadrul unității militare.

De asemenea, în aceeași perioadă, inculpatul Loga Walter a primit, în mod repetat, de la patru cadre militare din subordinea sa, sume de bani sau alte foloase de ordin material în cuantum total de 300 euro și 270 lei, după ce le aprobase acestora, conform procedurii legale, prelungirea contractelor de muncă sau transferul de la o unitate la alta. „Astfel, inculpatul a realizat pentru sine si familia sa un folos material in cuantum total de 16.650 de lei, rezultat din insumarea contravalorii tuturor zilelor de munca prestate in aceste conditii de catre subordonatii sai”, sustineau procurorii.

author avatar
Narcis Voica
714 afisari

1 COMENTARIU

  1. astia care au dat verdictu’ trebuie la randu’ lor judecati pt.pactizarea cu infractoru’!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger