AcasăNewsDoi agenti de politie din Olt, retinuti pentru luare de mita

Doi agenti de politie din Olt, retinuti pentru luare de mita

Doi agenti de politie, unul in varsta de 30 de ani si altul de 46 de ani, ambii de la Politia orasului Scornicesti, au fost retinuti, joi, pentru luare de mita.

Cei doi au primit mita 200 de lei de la o soferita, careia oamenii legii i-au intocmit un proces verbal de contraventie care nu corespundea adevarului, conform unui comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.

„Prin ordonantele acestui parchet din data de 12.06.2014, orele 00:25 s-a dispus retinerea pe o perioada de 24 de ore si punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatii S.P si T.N.V, in varsta de 46 ani si respectiv 30 ani, agenti de politie in cadrul Politiei orasului Scornicesti, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita”, se arata in comunicat.

In ziua de 11 iunie, agentii de politie in cauza, aflati in timpul serviciului, la controlul traficului rutier, au oprit un autoturism inmatriculat in judetul Ilfov. „Contrar indatoririlor de serviciu, au intocmit un proces verbal de contraventie care contine date necorespunzatoare adevarului, pentru a nu se suspenda dreptul de a conduce, in schimbul sumei de 200 lei”, mai arata comunicatul.

Procurorii vor propune arestarea preventiva a agentilor de politie retinuti.

Foto: ampress.ro

author avatar
Alina Costache
375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger