AcasăNewsDoi agenti ai Garzii de Coasta, condamnati la ani grei de inchisoare

Doi agenti ai Garzii de Coasta, condamnati la ani grei de inchisoare

Florin Peteanu si Ionut Adrian Ioana, doi angajati ai Politiei de Frontiera – Garda de Coasta, au fost condamnati la ani grei de inchisoare.

Cei doi au fost gasiti vinovati de contrabanda si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii. Peteanu a fost condamnat la noua ani de inchisoare, pentru contrabanda, si la trei ani de inchisoare, pentru folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii.

Conform ziuaconstanta.ro, dupa ce au contopit pedepsele, magistratii de la Curtea de Apel Constanta au decis sa-i aplice lui Peteanu pedeapsa de zece ani de inchisoare.

Ionut Adrian Ioana a fost condamnat si el la sapte ani de inchisoare, pentru complicitate la contrabanda. Cei doi angajati ai Politiei de Frontiera – Garda de Coasta au fost gasiti vinovati de faptul ca au permis intrarea in tara a cel putin doua tiruri cu tigari de contrabanda. De asemenea, cei doi sunt acuzati ca i-au informat pe mai multi civili, membri ai gruparii de contrabanda, in legatura cu modalitatea de desfasurare a activitatii de control suplimentar dispus de conducerea Garzii de Coasta.

In acest dosar au mai fost gasiti vinovati si condamnati la inchisoare Stelian Tocia (12 ani si 6 luni), Cristian Liciu (10 ani si 4 luni), Ivanov Kiril Ivanov (opt ani), Marian Catalin Afrenie (opt ani) si Vasile Valentin Stavila (sase ani).

author avatar
Cristi Ionita
941 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger