AcasăNewsDoctorul Ioan Lascar, chemat la DNA in cazul Nastase

Doctorul Ioan Lascar, chemat la DNA in cazul Nastase

Medicul Ioan Lascar (foto: realitatea.net)

Medicul estetician Ioan Lascar, cel care s-a ocupat de fostul premier Adrian Nastase dupa tentativa acestuia de sinucidere, a fost chemat la DNA.

Medicul Ioan Lascar (foto: realitatea.net)

Ancheta privind tentativa de sinucidere a fostului premier Adrian Nastase capata amploare dupa ce Ioan Lascar, medicul estetician care l-a tratat pe acesta dupa tentativa de suicid, a fost chemat la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a oferi lamuriri in cazul ranilor suferite de fostul premier.

Acesta se adauga lui Serban Bradisteanu care a fost ridicat, marti, de catre lucratorii DNA. Medicul este cercetat penal pentru favorizarea infractorului. Totodata, in acelasi dosar sunt cercetati penal si cei trei politisti care, miercuri, au incercat sa il aresteze pe Adrian nastase.

„Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de trei ofiteri de politie si fata de un medic, in sarcina carora s-a retinut infractiunea de favorizare a infractorului savarsita in legatura directa cu fapte de coruptie. Faptele care fac obiectul dosarului penal constituit se refera la ingreunarea executarii pedepsei aplicate de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie fostului prim-ministru Adrian Nastase”, informeaza DNA, intr-un comunicat de presa citat de RTV.

author avatar
Ionut Zgimbau
344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger