AcasăNewsDobritoiu si Fota se bat in strategii de securitate

Dobritoiu si Fota se bat in strategii de securitate

Iulian Fota este gata oricand sa sara in sprijinul lui Traian Basescu

Ministrul Corneliu Dobritoiu si consilierul prezidential Iulian Fota s-au incaierat pe strategia nationala de aparare. Ringul de lupta: aula Academiei Romane.

Iulian Fota este gata oricand sa sara in sprijinul lui Traian Basescu

In opinia consilierului Fota, documentul a fost folosit de ministrul Apararii doar ca pretext pentru exprimarea  pozitiei sale anti-Basescu. Concret, Dobritoiu  a criticat adoptarea, de catre CSAT-ul condus de seful statului, a unor masuri imposibil de pus in practica din cauza lipsei resurselor financiare necesare si trimiterea strategiei la Parlament dupa expirarea termenului prevazut de lege.  In replica, Fota a intrerupt discursul ministrului, acuzandu-l pe acesta ca minte si ca politizeaza in mod nepermis discutia.

Ministrul Corneliu Dobritoiu nu pierde nicio ocazie pentru a-si manifesta adversitatea fata de actualul sef al statului

Dupa un schimb de replici acide, cei doi au parasit dezbaterea, dar nu fara a avea o noua runda la iesire, ”moderata” de presa de aceasta data. Mai exact, Dobritoiu a spus ziaristilor ca strategia nationala de securitate este doar o ”muzica lautareasca”, lautarul fiind ”cel care a redactat documentul”, in timp ce Fota a afirmat, in fata camerelor, ca nu mai poate accepta ”minciunile si ipocrizia” ministrului Apararii, ”care critica decizii pe care el insusi le-a votat in CSAT”.

author avatar
Simona Badulescu
362 afisari

1 COMENTARIU

  1. Un popor nevinovat, de 22 de ani, este obligat sa asiste la toate mascaradele facute de TAMPITI si TEMBELI.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger