AcasăNewsDobritoiu ii asmute pe pensionarii militari contra lui Oprea

Dobritoiu ii asmute pe pensionarii militari contra lui Oprea

Furiosi ca s-au ales doar cu firimiturile de la masa guvernarii, liberalii il starnesc pe Gabriel Oprea, doar-doar or reusi sa bage strambe in tabara lui Ponta.

Penelistul Corneliu Dobritoiu il loveste pe uneperistul Gabriel Oprea sub centura uselista

Concret, liberalul Corneliu Dobritoiu, fost ministru al Apararii,  il acuza pe predecesorul sau in fruntea MApN-ului, uneperistul Gabriel Oprea, de recalcularea gresita a pensiilor militare.

Fost ministru al Apararii in guvernul Boc, Gabriel Oprea, este cel in capul caruia vor liberalii sa sparga oalele recalcularii pensiilor militare

”S-a lucrat foarte repede, neprofesionist, sunt greseli mari. Cu alte cuvinte, statul trebuie sa plateasca o suma care excede 200.000 de lei in plus. Pe de alta parte, tot in urma procesului de auditare a rezultat faptul ca vreo cateva mii bune de dosare nu au fost procesate, iar procesul a fost declarat inchis in baza legii, indeplinindu-se termenul. Acestea sunt indicii serioase ca acolo s-a intamplat ceva neplacut”, sustine Dobritoiu.

Intrebat cine este vinovat de aceasta situatie, ex-ministrul a pasat dreptul de a raspunde ”organelelor indrituite”, dar nu a ezitat sa sublinieze ca neregulile au avut loc in timpul mandatului lui Gabriel Oprea la conducerea MApN. Acuzatie care nu are cum sa-i cada bine nici lui Oprea (vicepremier acum in guvernul Ponta), si nici premierului aliat cu UNPR-ul in Alianta de Centru Stanga.

author avatar
Simona Badulescu
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger