AcasăNewsDoar 18% dintre elevii bucuresteni au luat BAC-ul de toamna 2011!

Doar 18% dintre elevii bucuresteni au luat BAC-ul de toamna 2011!

In cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat, doar 18% dintre elevii bucuresteni au promovat! Rezultatele sunt mult mai slabe decat cele de anul trecut, cand promovabilitatea a fost de 30%. La nivel national, promovabilitatea a fost de 20%.

Nici la sesiunea din vara a BAC-ului, Capitala nu s-a prezentat mai bine.  Si atunci, Bucurestiul a inregistrat cea mai mica promovabilitate, fata de anii anteriori, doar 42,03% au promovat examenul, procentul crescand la 43,8% in urma contestatiilor.

La sesiunea din toamna a examenului de bacalaureat s-au inscris 12.400 de elevi.  In prima zi, 8000 de elevi s-au prezentat la proba scrisa la romana, iar la proba scrisa la matematica au fost prezenti 7000 de elevi, potrivit Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

44 de candidati din Bucuresti au fost eliminati de la prima proba a examenului de bacalaureat, cea la limba si literatura romana.

13 elevi din Capitala, care s-au prezentat miercuri la proba obligatorie profilului, au fost dati afara din examen, pentru tentativa de frauda, au declarat reprezentantii Inspectoratului Scolar al Muncipiului Bucuresti (ISMB).

Candidatii pot depune contestatii astazi pana la ora 20.00.

Vezi lista completa a rezultatelor la Bacalaureat  2011 pentru Bucuresti si celelalte judete din tara, publicata pe edu.ro

Citeste si:

S-au afisat rezultatele la BAC 2011: Vezi ce note ai luat!

624 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger