AcasăNewsDNA vrea arest la domiciliu pentru Mircea Cosma

DNA vrea arest la domiciliu pentru Mircea Cosma

Procurorii DNA au decis, vineri, sa inceapa urmarirea penala fata de Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova, si fata de Vlad Cosma, fiul acestuia si parlamentar social-democrat.

Cei doi politicieni sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni printre care luare de mita si abuz in serviciu. Procurorii sustin ca au probe conform carora cei doi au incasat sume importante de bani din partea reprezentantilor unor societati comerciale. Banii erau disimulati in contravaloarea unor lucrari subcontractate fictiv.

Mircea si Vlad Cosma sunt cercetati in stare de libertate, dar procurorii DNA au facut o solicitare conform careia Mircea Cosma ar trebui trecut la arest la domiciliu.

Procurorii DNA sustin ca solicita aceasta masura pentru ca Mircea Cosma a incercat sa influenteze desfasurarea procesului penal si a incalcat conditiile impuse de judecatorii care au impus controlul judiciar.

Procurorii DNA au precizat ca nu solicita arest preventiv in cazul lui Mircea Cosma pentru ca acesta este cunoscut cu afectiuni medicale serioase.

author avatar
Cristi Ionita
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger