AcasăNewsDNA verifica achizitii facute de Politia Locala Bucuresti

DNA verifica achizitii facute de Politia Locala Bucuresti

Procurorii anticoruptie verifica o serie de achizitii facute de Politia Locala Bucuresti, astfel incat a solicitat institutiei o serie de inscrisuri.

Primul care a anuntat ca DNA-ul are in vizor o serie de achizitii facute de Politia Locala Bucuresti a fost liberalul Cristian Ciucu. „DNA a ajuns la Primaria Capitalei. Cum Politia Locala a Municipiului Bucuresti este o directie in cadrul PMB, da, putem spune ca este la PMB”, a scris Ciucu, pe pagina sa de Facebook.

Consilierul general este cel care, de altfel, a si facut public un document prin care institutia anticoruptie solicita documente in legatura cu achizitia unui numar de 30 de autovehicule Dacia Duster, a unei masini de topit zapada, dar si a unor pantofi. Totodata, din inscrisul postat de consilierul general PNL se vede ca se cer documente si in legatura cu un examen pentru ocuparea unei functii de director executiv in cadrul Directiei de Siguranta si Ordine Publica.

Totodata, Ciucu tine sa mentioneze in acelasi mesaj, faptul ca „Politia Locala a Mun. Bucuresti este condusa de un om de casa al lui Florentin Pandele, Stefan Vasii, adus de la Politia locala a Mun. Voluntari.”

208 afisari

1 COMENTARIU

  1. RO STAT MAFIOT
    In BUCURESTI exista POLITIA CAPITALEI, POLITIA CELOR 6 ESCTOARE IN CARE SE REGASESC 26 SECTII DE POLITIE.
    CE mai reprezinta Plotia Locala a Municipiului Bucuresti cu alte 6 POLITII LOCALE DE SECTOARE, sunt cumva POLITIILE PRIMARILOR care taie frunze la caini si is salarizate dublu fata de POLITIA NATIONALA.
    In aceasta situatie DA se poate VORBI DE STRUCTURI PARALELE CE BATJOCORESC BANUL PUBLIC IN DETRIMENTUL INVATAMANTULUI, SANATATII, INFRASTRUCTURII, ETC..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger