AcasăNewsDNA, urmarire penala pe migratia primarilor

DNA, urmarire penala pe migratia primarilor

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au decis, vineri, sa inceapa urmarirea penala in rem in cazul ordonantei privind migratia primarilor.

Procurorii DNA s-au autosesizat, dupa ce Klaus Iohannis, liderul PNL, a depus o plangere penala impotriva vicepremierului Liviu Dragnea, omul care s-ar afla in spatele ordonantei ce permite primarilor sa se mute de la un partid la altul.

Interesant este ca, desi Iohannis a depus plangerea penala impotriva lui Dragnea, pe care il acuza de abuz in serviciu, ziare.com anunta ca procurorii DNA au decis sa nu inceapa urmarirea penala impotriva vicepremierului, ci sa inceapa urmarirea penala in rem, respectiv cu privire la fapta propriu-zisa.

Liberalii sustineau, in momentul in care au depus plangerea respectiva, ca ordonanta ce permite alesilor locali sa se mute de la un partid la altul are rolul de a afecta egalitatea de sanse a candidatilor la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Liberalii ii acuza pe social-democrati ca au lansat pe piata ordonanta traseismului tocmai pentru a obtine sprijin din partea cat mai multor edili.

author avatar
Cristi Ionita
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger