AcasăNews"DNA-ul pădurilor", undă verde de la deputați

„DNA-ul pădurilor”, undă verde de la deputați

Subiectul protejării mediului a ajuns, miercuri, în atenția parlamentarilor din cadrul Camerei Deputaților.

Mai exact, propunerea legislativă pentru organizarea şi funcţionarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Mediu, așa-numitul „DNA al pădurilor”, s-a aflat pe ordinea de zi a ședinței Camerei. Inițiativa mai multor aleși ai neamului din partea USR a primit vot favorabil din partea deputaților, în calitate de membri ai primei Camere sesizate.

Proiectul urmează să ajungă pe masa senatorilor.

Această Direcție se dorește a fi „o structură creată pe modelul DNA și DIICOT, care să preia competența de soluționare a tuturor infracțiunilor de mediu prevăzute în Codul Penal și în legislația specială din domeniu” – din câte au menționat parlamentarii USR care au inițiat proiectul în cauză. DETALII AICI.

sursa foto: Facebook/Uniunea Salvați România – USR

199 afisari

2 COMENTARII

  1. AVEM SEFI IN POLITIE CARE SUNT COMPLICI CU MAFIOTII,HOTII,EXCROCII,AVEM MAGISTRATI CORUPTI ,AVEM PRIMARI ,PRESEDINTI DE CJ ,PREFECTI ,MINISTRI ,PADURARI SEFI DE OCOL ,DIRECTORI DE DIRECTII SILVICE ,PARLAMENTARI , GARDA DE MEDIU <RADARUL PADURILOR AVEM LEGI SI JAFUL DE 30 DE ANI CONTINUA NESTINGHERIT IN PADURILE ROMANIEI.
    CE MARE GASELNITA DNA PADURILOR ,O PARODIE,FRECTIE LA PICIOARE DE LEMN,VORBE IN VANT ,NOI BUGETARI CU SALARII NESIMTITE CARE VOR FACE JOCUL ,ARANJAMENTUL CLANURILOR MAFIEI SILVICE .
    PALAVRE ,PALAVRE ,PALAVRE.

  2. Apocalipsa 11:18 (VDC) Neamurile se mâniaseră, dar a venit mânia Ta; a venit vremea să judeci pe cei morţi, să răsplăteşti pe robii Tăi prooroci, pe sfinţi şi pe cei ce se tem de Numele Tău, mici şi mari, şi să prăpădeşti pe cei ce prăpădesc pământul!”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger