AcasăNewsDNA si-a ”reperat” onoarea bagandu-l la bulau pe Trasculescu

DNA si-a ”reperat” onoarea bagandu-l la bulau pe Trasculescu

Alin Trasculescu a ajuns din nou in arest, dar de data aceasta nu doar pentru 24 de ore, ci pentru cel putin 29 de zile

Alin Trasculescu a ajuns in arest dupa ce magistratii au aflat, ieri, ca fostul deputat fila la randul lui masinile DNA.

Alin Trasculescu a ajuns din nou in arest, dar de data aceasta nu doar pentru 24 de ore, ci pentru cel putin 29 de zile

Concret, procurorul de caz a povestit magistratilor cum masinile SRI si DNA intrau in colimatorul ”echipelor lui Trasculescu” inca de la intrarea in Focsani, orasul parlamentarului acuzat ca ar fi cerut 200.000 de euro unui afacerist, bani de care avea nevoie in campanie.

Conform procurorului DNA, Trasculescu incerca astfel sa evite urmarirea lui sau organizarea vreunui flagrant. Iar ca sa-si apere seful de caderea in vreo cursa intinsa de anchetatori, oamenii lui Trasculescu il urmareau si pe complicele sau, Marian Calota, a adaugat acuzatorul. Desi avocatul fostului parlamentar a sustinut ca povestea contrafilarii puse la cale de Trasculescu este ”neverosimila”. Motivul: daca s-ar fi stiut urmarit, deputatul ar fi stat cuminte si nu ar mai fi comis nicio fapta reprobabila. Logica avocatului nu i-a convins insa pe judecatori, care au aprobat cererea de arestare preventiva a lui Alin Trasculescu.

author avatar
Simona Badulescu
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger