AcasăNewsDNA se pregateste sa o puna de o „Posta”!

DNA se pregateste sa o puna de o „Posta”!

Iata ca perioada concediilor se apropie de final, asa ca se anunta o toamna fierbinte pentru mai multe institutii ale statului aflate de ceva vreme in vizorul procurorilor anticoruptie.

Si cu toate ca este greu de pronosticat care va fi ordinea la datul cu subsemnatul, exista totusi chibiti din sistem care sustin ca stiu care dosare s-au cam „copt” deja. Asa ca umbla vorba ca DNA tocmai ce se pregateste de o „posta”. Zvon care, desigur, ar putea produce frisoane prin Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, daca s-ar referi la anumite persoane din Compania Nationala „Posta Romana”.

Se sta la coada!

Oricum, se pare ca scenele de-a dreptul terifiante de dinainte de a se intra in perioada vacantelor, cand coada la audieri se intindea pe scarile sediului central al Directiei Nationale Anticoruptie mai ceva ca la pomenile electorale s-ar putea repeta cat de curand. De aceasta data insa, se pare ca principalii vizati de noi anchete care vor exploda una dupa una nu mai vizeaza neaparat nume mari ale politicii sau mediului de afaceri, ci functionari mai mult sau mai putin importanti ai institutiilor de stat, in frunte cu ministerele. Ministere unde, dupa instalarea la guvernare a tehnocratilor, s-ar fi gasit nenumarate dovezi ale jafurilor generalizate care au avut loc asupra bugetelor de achizitii.

Influente politicianiste

Iar daca „autobuzele” sunt deja pregatite pentru functionarimea din ministere si companiile subordonate, atunci chiar ca iti vine sa crezi ca o fi stiut el vicepremierul Borc ceva atunci cand a avertizat ca toate aceste regii de stat, fie ele si unele autonome, trebuie restructurate din temelii, pentru a fi scapate astfel de „influentele politicianiste”!

author avatar
Toni Matei
613 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger