AcasăNewsDNA se implica in dosarul "Dumitru Dragomir - RCS/ RDS". Presedintele LPF,...

DNA se implica in dosarul „Dumitru Dragomir – RCS/ RDS”. Presedintele LPF, banuit de luare de mita!

Procurorii DNA au anuntat ca vor efectua o ancheta in dosarul „Dumitru Dragomir – RCS/ RDS”, afacerile dintre cele doua parti fiind cel putin dubioase.

Cazul face valva de aproximativ o saptamana, Dumitru Dragomir fiind suspectat ca a luat mita pentru a favoriza trustul RCS/ RDS la licitatia pentru drepturile de televizare a meciurilor din Liga I.

RCS/ RDS a castigat licitatia atat in 2009, pentru perioada 2009-2011, cat si in 2011, pentru perioada 2011-2014.

Totusi, in 2009, oficialii RCS/ RDS au incheiat un contract de colaborare cu SC BODU SRL, o firma detinuta de Dumitru Dragomir. Cei de la RCS/ RDS isi asumau raspunderea de a achita o nota de plata de 1,7 milioane de euro, cat i-a costat pe oamenii lui Mitica de la Liga sa reamenajeze Crystal Palace Ballrooms, un luxos complex de sali de evenimente.

Dumitru Dragomir a dat explicatii la DNA inca de joi si a precizat ca „nu vreau sa fac rau neaparat la cineva, dar vizavi de mine au gresit. Eu nu pot sa va spun de unde il cunosteam pe directorul de la RCS/ RDS, asta e treaba procurorilor. Lupta e intre doi elefanti, eu calc pe urmele elefantilor si imi pot rupe glezna imediat. E treaba lor, santajul lor, e intre ei, sa nu ma bage in nimic pe mine. Nu am incasat un leu dintr-un contract, niciun leu”.

In schimb, reprezentantii RCS/ RDS sustin ca acordul dintre trust si SC BODU SRL a fost incheiat intre cele doua licitatii pentru drepturile de televizare a meciurilor din Liga I si ca nu are legatura cu cele doua actiuni.

Procurorii DNA il banuiesc pe Dumitru Dragomir de luare de mita, fapta pentru care presedintele LPF ar putea ajunge dupa gratii.

author avatar
Cristi Ionita
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger