AcasăNewsDNA scormoneste in WC-urile politicienilor

DNA scormoneste in WC-urile politicienilor

Se apropie vertiginos deschiderea sezonului la pescuit politicieni corupti. Procurorii DNA pot trage la navod „pesti” mari si mici deopotriva, pentru ca deja au demarat „negocierile” pentru numirea pe listele de partid a candidatilor la alegerile locale. Care, se stie, trebuie sa cotizeze la greu pentru a prinde un loc cat de cat eligibil.

Procurorii monitorizeaza atent toaletele frecventate de politicieni

Iar altii trebuie sa incaseze. Si unii, si altii au intrat sub stricta monitorizare a oamenilor lui Daniel Morar, care au informatii ca, in acest an, sumele vehiculate depasesc toate „donatiile” de pana acum, cei implicatii fiind pe deplin constienti de miza uriasa a acestor alegeri. Iar cei care le vor pierde se vor duce, dupa cum se spune, direct la puscarie…

Negocieri la buda

Stiind ca scopul scuza mijloacele, Daniel Morar ii vaneaza peste tot pe politicienii spagari

Teama de DNA este atat de mare, incat  ditamai demnitarii sau oameni politici cu greutate nu s-au sfiit sa gaseasca solutii hilare pentru a putea parafa intelegerile „de onoare” departe de orice interceptare. Iar multi dintre acestia au preferat varianta negocierilor directe de la toaletele locurilor comune pe care le frecventeaza, indiferent ca acestea sunt publice sau ale unor institutii de stat. Metoda a fost intens folosita si de cei care au avut de  tratat „pretul corect” al trecerii pe listele electorale pentru alegerile locale de la inceputul lunii iunie, care s-au inghesuit prin WC-uri ca sa bata palma, convinsi ca aici sunt feriti de filaj. Insa „scaparea” in presa a informatiei ca procurorul Max Balasescu a picat tocmai pe o interceptare ambientala purtata in toaleta locului de munca, in timp ce tragea apa atat el, cat si denuntatorul aflat in cabina invecinata, a starnit panica printre cei vizati. Prea tarziu insa, procurorii anticoruptie reusind deja, dupa cum spun sursele noastre, sa stranga suficiente probe de prin toaletele unde, se zice, pana si pretul unui umil loc de consilier la primarie a ajuns la vreo 30.000 de euro.

author avatar
Catalin Tache
1.184 afisari

3 COMENTARII

  1. Ori le-a intrat frica in oase , da tot nu se lasa de luat, ori sunt nostalgici dupa anii de scoala cand fumau prin WC. Cred ca nu neaparat de ascultat sau arestat, le e frica, ca nu vor mai avea de luat se tem ei. E un job asta, din asta traiesc, vand locuri, fac „lobi” sau pun o vorba buna. Se pare ca „luat spaga” e cea mai veche etnobotanica de la noi si nu se poate eradica :).

  2. Foarte tare, mon cher, dar am mari rezerve ca vom auzi de viitorii candidati pe listele PDL, prinsi la darea ploconului. Nu ca ar fi mai curati decat restul, ci doar pentru ca nu se cade sa iti legi chiar oamenii tai.

  3. Pana la urma ce-i mai bine:

    a – sa pescuiesti un crap

    b – sa pescuiesti un primar

    c – sa pescuiesti un senator

    raspuns : crapul se lasa greu prins , esti satisfacut de dril si tine de foame , pe cand ceilalti……….wc .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger