AcasăNewsDNA renunță la Cherecheș

DNA renunță la Cherecheș

DNA începe din ce în ce mai mult să închidă dosarele care până mai ieri erau unele de răsunet. Procurorii l-au anunțat pe fostul primar al localității Baia Mare, Cătălin Cherecheș, că au renunțat, după 6 ani, la urmărirea penală și au clasat speța în care era acuzat de infracțiuni de corupție. Edilul consideră că această soluție va afecta şi alte două dosare aflate pe rolul instanţelor. ”Mi-am susţinut nevinovăţia, acum o confirmă şi ei: DNA a închis dosarul în care sunt cercetat de atâția ani. Am fost acuzat de următoarele fapte, pentru care, prin ordonanţă s-a dat clasare, respectivele fapte, cum ar fi abuz în serviciu, luare de mită, efectuarea de operaţiuni financiare, acte de comerţ incompatibile cu funcţia. Pot să vin astăzi în faţa dumneavoastră şi să vă spun că, după mai bine de 6 ani de tortură, ca să spun aşa, prin care s-a analizat toată activitatea mea din primărie, am ajuns acum să constat că procurorii DNA, neavând probe, au constatat nevinovăţia mea”, a scris pe Facebook, primarul din Baia Mare. Acesta este decis să își depună din nou candidatura pentru postul de primar. El afirmă că, odată rezolvate aceste aspecte din instanţă, poate anunţa că va fi pe liste pentru un nou mandat. ”Voi candida pentru a continua proiectele pe care mi le-am asumat în faţa băimărenilor”, a mai scris Cherecheş. Acesta a precizat că va fi independent într-un parteneriat cu o platformă civico-politică.

DNA începe din ce în ce mai mult să închidă dosarele care până mai ieri erau unele de răsunet. Procurorii l-au anunțat pe fostul primar al localității Baia Mare, Cătălin Cherecheș, că au renunțat, după 6 ani, la urmărirea penală și au clasat speța în care era acuzat de infracțiuni de corupție.

Alb și curat Cherecheș mai vrea un mandat

Edilul consideră că această soluție va afecta şi alte două dosare aflate pe rolul instanţelor. ”Mi-am susţinut nevinovăţia, acum o confirmă şi ei: DNA a închis dosarul în care sunt cercetat de atâția ani. Am fost acuzat de următoarele fapte, pentru care, prin ordonanţă s-a dat clasare, respectivele fapte, cum ar fi abuz în serviciu, luare de mită, efectuarea de operaţiuni financiare, acte de comerţ incompatibile cu funcţia. Pot să vin astăzi în faţa dumneavoastră şi să vă spun că, după mai bine de 6 ani de tortură, ca să spun aşa, prin care s-a analizat toată activitatea mea din primărie, am ajuns acum să constat că procurorii DNA, neavând probe, au constatat nevinovăţia mea”, a scris pe Facebook, primarul din Baia Mare. Acesta este decis să își depună din nou candidatura pentru postul de primar.  El afirmă că, odată rezolvate aceste aspecte din instanţă, poate anunţa că va fi pe liste pentru un nou mandat.  ”Voi candida pentru a continua proiectele pe care mi le-am asumat în faţa băimărenilor”, a mai scris Cherecheş. Acesta a precizat că va fi independent într-un parteneriat cu o platformă civico-politică.

author avatar
Ramona Feraru
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger