AcasăNewsDNA remaniaza Guvernul Boc

DNA remaniaza Guvernul Boc

In sfarsit, se pare ca mult clamata remaniere va avea, totusi, loc. Ce-i drept, incapatanarea demna de o cauza mai buna  cu care Emil Boc a tratat invariabil subiectul nu a scazut in intensitate. Atata doar ca premierul va fi ajutat, de fapt impins de la spate ca sa-si sacrifice cativa dintre ministri.

Remanierea Guvernului Boc ar mai calma spiritele din randul manifestantilor

Conform surselor noastre, ingratul rol ii va reveni temutului Daniel Morar. Iar la urmatoarea extragere de dosare din sertarele sefului DNA vor iesi, mai mult ca sigur, urmatoarele nume nenorocoase : Ion Ariton, Valerian Vreme, Valeriu Tabara si Traian Igas. Ultimul de pe lista era Teodor Baconschi, implicat, dupa cum „NATIONAL” a dezvaluit in exclusivitate,  in scandalul dosarului „IT”- istilor interlopi. Numai ca Boc a vrut sa arate ca e si el barbat. Dar doar la telefon, ca tot era Baconschi plecat…

Ultima solutie

Seful DNA, Daniel Morar, are misiunea de a face ordine în ograda lui Boc

Serviciile nu numai ca au stiut ca „mamaliga va exploda” din nou, dar au si propus solutia prin care sa se tina sub control fenomenul Piata Universitatii: remanierea de urgenta a cinci ministri. Pe linie politica nu s-a facut nimic, iar rezultatele s-au vazut. Acum, scopul a ramas acelasi, numai ca s-a schimbat modalitatea prin care se va realiza. Explozia unor dosare „beton” in care vor fi implicate numele ministrilor mai sus pomeniti va duce imediat la debarcarea lor. Chiar daca acestia nu vor fi incatusati, anchetarea lor de catre DNA pentru fapte de coruptie il va obliga pe Emil Boc sa renunte la colaborarea cu ei. Si, daca acestia nu se vor simti sa plece singuri, premierul va fi obligat sa ii demita el.

Flancati strategic

„Tinichelele” legate de mandatul ministrului Economiei se leaga de „lobby”- ul cu iz de presiuni sau chiar trafic de influenta pe care Ion Ariton l-ar fi facut asupra conducerilor unor Regii din subordine pentru sprijinirea anumitor parteneri de afaceri. Ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme va trage ponoasele unor suspecte achizitii de aparatura. Valeriu Tabara se poate confrunta oricand cu dezvaluirile despre destinatia fondurilor pentru agricultura, iar Traian Igas nu a scapat inca de „coada” dosarelor de favorizare a unor potentiali infractori. Oricum, acestia au fost deja flancati de specialisti cu o vasta experienta in domeniul informatiilor, semnal ca deja s-a dat verde operatiunii…

Baconschi, demis prin SMS

Teodor Baconschi, ministru de Externe

Lovitura de teatru, ieri, la Parlament. In timp ce Opozitia cerea demisia lui Emil Boc, premierul a anuntat revocarea din functie a ministrului de Externe, Teodor Baconschi. Motivul oficial invocat de seful Executivului: „derapajele si stangaciile verbale” ale demnitarului.  Miscarea si-a atins scopul, reusind sa-i deruteze si mai tare pe parlamentarii Opozitiei, care si asa nu prea stiau de capul lor. Culmea, vestea l-a surprins si peTeodor Baconschi, ministrul afland ca a fost “disponibilizat” prin intermediul unui SMS. „Eu sunt la Bruxelles, am primit prin SMS de la premier”, a recunoscut pedelistul. Desi premierul a precizat ca se va consulta cu partidul si cu presedintele Traian Basescu inainte de a face o nominalizare pentru Externe, primul nume vehiculat a fost cel al uneperistului Cristian Diaconescu.

Valerian Vreme, ministrul Comunicatiilor
Traian Igas, ministru de Interne
Ion Ariton, ministrul Economiei
Valeriu Tabara, ministrul Agriculturii
author avatar
Catalin Tache
1.866 afisari

5 COMENTARII

  1. Din cate se vede, serviciile speciale stiau de multa vreme de potlogariile ministrilor. Ce au asteptat, faptele acestora au devenit penale numai cand societatea s-a inflamat? Foarte interesant mod de a gandi!

  2. Stiau pe dracu’. Dupa cum s-a (re)actionat nu s-a stiut nimic, pentru ca nu aveau ce sa stie. De unde sa stie ca Basescu o sa fie chiar tampit in relatia cu Arafat?

  3. IGAS SE VA INTOARCE OARE LA VECHEA MESERIE PE CARE O PRACTICA LA ARAD RESPECTIV IN LOCALITATEA PECICA? NA, CA AR FI INTERESANT DE VAZUT…SI CUM VOR REACTIONA POLITISTII ARADENI ….HA!HA!

  4. Tot ce se intampla acum se pare ca e cam de mult organizat. Dar demiteri asa prin SMS, nu mai pacalesc pe nimeni, nu mai fac nimic …. Cum va fi sa se autodemita BOC prin SMS? Serviciile se pare ca asteapta ceva, au niste planuri….

  5. Numai acesti trebuei remaniati? Un lucu bun cu aceste remanieri dar sa se faca cit mai repede ca au intirziat cam mult si au numai de pierdut. Vorba cuiva trebuie singe proaspat ca astia au ajuns la moarte clinica. Asteptam sa vadem cind!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger