Cauta

DNA ramane fara dosarele magistratilor

Ministrul Tudorel Toader a anuntat, ieri, ca in urma deciziei Guvernului a fost stabilita infiintarea Parchetului care va investiga activitatea magistratilor. Toader a sustinut ca era necesar ca acest organism sa functioneze cu un numar de 15 procurori, alesi ”pe spranceana” din elite, si personalul auxiliar. Mai mult, Ministerul Public va avea obligatia de a pune la dispozitie salile si aparatura necesar pentru buna fuctionare a acestei structuri.

Infiintarea acestui departament reprezinta un dus rece pentru  magistratii ”patati” care au facut parte din ”campul tactic”. Dar si un soc pentru DNA care a facut multe dosare pentru a santaja magistratii. Astfel, se va afla cati procurori sau judecatori au fost pusi, santajati, sa dea sentinte ”la comanda”, cum voiau Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi and company, pentru ca se stiau cu musca pe caciula. Aici e spaima cea mare, pentru ca Tudorel Toader a declarat ca va da dispozitie ca toate dosarele pe care DNA le detine si in care erau cercetati procurori sau judecatori sa fie scoase din sertare, din fisete si transferate la acesta unitate. Concret, in scurt timp, DNA va fi lasata cu ochii in soare, fara sa mai poata controla si speria magistratii. Adica, va taia frunze la caini. ”Guvernul a adoptat astazi ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru operationalizarea sectiei de investigare a infractiunilor din justitie (…) Pe data de 23 iulie, a intrat in vigoare legea 207 pentru modificarea legii 304/2004 privind organizarea judiciara. Printre altele, legea 207 prevede infiintarea acelei mult discutate sectii speciale pentru investigarea infractiunilor din justitie”, a declarat Tudorel Toader, la Palatul Victoria.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version